Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak bilinen ve kapının dâhilen hariçya doğru açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında yakın bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanımı kolaylaştırır.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın spontane kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve esrarın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı kesifı sıkıya kapanmaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangınlar hızla yayılabilir ve insanların hızlı bir şekilde binayı terk etmelerini Bina içi yangın merdivenleri, insanoğluın binadan emin bir şekilde çıkmalarını esenlar ve evgin vaziyet tahliyesini kolaylaştırır.

Yangın ve acil hava anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da söyleyiş edilen bu sektör temelı modellerde alışılagelen kapı koluna benzeşim. 

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğunlukla endüstriyel tesislerde iki farklı sahaı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu kurmak yürekin kullanılmaktadırlar.

Hiç kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması muhtemel yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem kaplamak en önemli yangın kapısı tedbirlerin yangın kapısı başlangıcında gelir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, peklik, %100 projeye intibak ve onat paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendiliğinden kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Evlerde, anlayışyerlerinde, okullarda ve çeşitli mutluluk kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlarında insanoğluın hızlı ve emeksiz şekilde yangın alanlarını terk etmesi midein kullanılmakta olan önemli gestaltlar arasındadır.

Yangın bapları rastgele bir pres veya ocak sahibi kucakin harika bir yatırımdır çünkü çok münasip maliyetlidirler; amelî korumaya iye olmanın ne kadar önemli bulunduğunu anlamanız derunin binanızın yangın müdafaasının rate başüstüneğu bir bir örnek yeterlidir!

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına demetlı olarak birkaç farklı muhafaza seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin munis cevaz olmadan dışarıdan açmalarını Yangın Kapısı Fiyatları zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Yangın merdiveni kapısı binaların ivedi çıkış bapsı olarak iş gören ve binadan hızlı tahliyeye olanak veren çok kullanışlı kapılardır. Birinci sınıf ve dayanıklı nitelikleri ile uzun ömürlü olan yangın kapıları farklı malzemelerden yapım edilebilmektedir.

Report this wiki page