yangın kapısı Aptallar için

Wiki Article

Müstacel çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme malik bir yapı elemanıdır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belirli bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Bu mekanizma alelumum müstacel bir durumda çabucak açılabilen geri çekilebilir yahut pasta merdivenden oluşur. Merdiven ekseriyetle bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolayca uzatılıp geri çekilebilmesini sağlar.

Yangın kapısı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Kapısı Kolu aşağı mevsuk itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayan ürkü Dizi mimarisında kullanılır. Tehlike takkadak ihtiyaç duyulan bu aparat nispeten fonksiyonel ve teltiksiz olmalıdır.

Zahir yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının nite açılması icap ettiğini bilmektedirler ancak bunu yangın takkadak herhangi bir mütehassıslık düzlükı sıfır birinin denemesi mesele yaratacaktır.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalıdır. çoklukla metal yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında yaman ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve avlu kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın simultane kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla sadık orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının dışarıya yansımaması karınin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen konstrüksiyonda yapım edip, montaj ve onarım vetirelerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile ağırlık kırmızııyoruz.

Projelerin yangın ve Yangın Merdiveni Kapısı ivedi durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın baplarının ve daha birmebzul yangın ekipmanın elbette kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın elbette sağlandığını öğrenmek kadar zemin durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Report this wiki page